Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09 22:05 - Моята прекрасна СУ и think tanks 1
Автор: krystev Категория: Бизнес   
Прочетен: 101 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 03.10 11:27


   Моята прекрасна СУ и think tanks
   Какво е СУ - това е съкратено  име "Система за Усъвършенстване".В случая множество от разумни съображения, техники за учене, технологии улесняващи възприятията.

    Доктор У.Едуардс Деминг е американски статистик, известен с това, че внедрява американският опит за качествено производство в Япония. Преди пътуването му до Япония през 1950 година етикетът "Произведено в Япония" бил синоним на лошо качество. А сега същият този етикет е синоним на високо качество.
   Какво толкова са научили Японците от доктор Деминг, че са успели да получат високо качество на своята продукция? Отговорът е много прост, но същевременно е и мъдър. На основата на дългогодишен статистически анализ Деминг установява, че 94 % от всички неуспехи  не са резултат от факта, че хората не искат да свършат добре работата си. Напротив повечето хора желаят да работят добре.
   Ако не у хората, къде тогава е причината?
   Оказва се, че причината е в системата. Системата а не хората е била безрезултатна в 94% от случаите. Ако никога не сте успели да спечелите пари от някакво начинание и сте обвинили за това себе си, може би е добре да потърсите отново причината. Вероятността да придобиете финансова свобода зависи от системата, която използвате.
   Просветените милионери търсят успешни системи, преди да задействат механизмите за печелене на пари. Подходящата система ви дава най-голямото предимство.

Милионер за една минута от Марк Виктор Хансен и Робърт Алън стр. 314

Това се отнася не само за бизнес системите. Това важи и за вашата система за учене. Система на мислене и така нататък.Гласувай:
1
01. silviia - .
19.09 00:31
Съгласна съм, но организираната престъпност е една от най-успешните системи за печелене на пари. Заслужава ли си?
цитирай
2. krystev - Надявам се, в това което правя да няма престъпления.
20.09 09:38
Надявам се, в това което правя да няма престъпления. По скоро намерението ми е да публикувам важните неща от самообучението ми по английски език.
В началото публикувам "неща", които са улеснили възприемането на информацията.
Всички публикации не са окончателни и ще търпят развитие.
цитирай
3. silviia - ? :)
20.09 15:17
Надяваш се да няма престъпления или да са "невидими" за правораздаването и обществото? :) Just a clue. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krystev
Категория: Бизнес
Прочетен: 144565
Постинги: 54
Коментари: 47
Гласове: 105
Спечели и ти от своя блог!
Архив